Gratis online voorstelling Pim en Pom op 3 juni

Gepubliceerd op 19 mei 2023 om 11:17

Bibliotheek AanZet nodigt kinderen vanaf 2 jaar van harte uit voor een Pim en Pom-tastisch feestje. Op zaterdag 3 juni om 15:00 uur kan het hele gezin thuis meekijken met de voorstelling van deze twee beste kattenvriendjes. Beleef thuis een grappig en muzikaal avontuur met Pim & Pom!  

Meer informatie en gratis aanmelden via: www.debibliotheekaanzet.nl/boekstartdag

Boekstartdag  

De gratis Pim en Pom livestream is onderdeel van de landelijke Boekstartdag. Dit is een dag waarop bibliotheken ouders met jonge kinderen extra welkom heten en het belang van (voor)lezen onder de aandacht brengen. In de bieb worden workshops en activiteiten georganiseerd. Ontdek hoe fijn én belangrijk het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn! 

Kinderen altijd gratis lid 

Alle kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis lid van de bibliotheek. Maak nu je kleintje gratis lid van de bieb en ontvang het gratis BoekStart-koffertje!  

Praktische informatie 

  • Wat: Online voorstelling Pim & Pom 
  • Wanneer: Zaterdag 3 juni van 15:00 tot 15:45 
  • Waar: Online 
  • Voor wie: Gezinnen met kinderen vanaf 2 jaar 

Over Bibliotheek AanZet  

Bibliotheek AanZet is een plek waar iedereen welkom is. Waar je jezelf kunt zijn. Samen met anderen. Of je nu wilt lezen, leren of ontmoeten of op zoek bent naar inspiratie of antwoorden; het mag allemaal.  

De bieb is een (online) plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen. Zodat iedereen kan #meedoen in onze snel veranderende samenleving. Ook jij. Je kunt daarom bij Bibliotheek AanZet ook terecht om Nederlands te oefenen of om te leren hoe je een DigiD aanvraagt. Want als iedereen mee kan doen, worden onze steden, dorpen en wijken daar beter van. Daar wordt iedereen beter van - De bibliotheek voor iedereen, ontwikkeling voor iedereen.  

Voor meer informatie en beeldmateriaal:    

Bibliotheek AanZet  
Stadsbibliotheek 
Groenmarkt 153 
3311 BD Dordrecht 

www.debibliotheekaanzet.nl   


«   »