Workshop Schilderen Recycle

Gepubliceerd op 10 juni 2023 om 15:27

In de kunstmaand van ikToon wordt er een workshop schilderen recycle aangeboden waarbij onconventionele materialen worden gebruikt om persoonlijke beelden te creëren. De materialen die worden gebruikt, variëren van zand, papier, textiel, draad en takjes tot blaadjes, acrylverf en acrylbinder. Deelnemers worden aangemoedigd om ook hun eigen materialen mee te brengen als ze dat willen.

Tijdens de activiteit ligt de nadruk op onderzoek en experiment. Door te herhalen, vervormen en uitvergroten ontdekken de deelnemers nieuwe mogelijkheden en komen ze tot verrassende en persoonlijke beelden. Een professionele en ervaren docent staat klaar om de deelnemers te begeleiden en te inspireren tijdens dit creatieve proces.

Belangrijk in deze activiteit is het plezier en het durven experimenteren. Het plezier en het durven uitproberen staan centraal, waardoor de deelnemers een unieke ervaring kunnen beleven tijdens deze kunstmaand.

  • Tijd: zondag 25 juni om 15.00 uur
  • Oude ULO, Zusterstraat 31, Gorinchem
  • Kosten 10,- euro per persoon per workshop, alle materialen inbegrepen

Docent Juliette Kalse

"Ik ben eerste graad docente Beeldende vorming, afgestudeerd aan de Kunstacademie te Tilburg. Al tientallen jaren geef ik schilderlessen en workshops en werk ik als zelfstandig beeldend kunstenaar, waarbij de kunstgeschiedenis een grote inspiratiebron is. Samen met de cursisten de creativiteit ontdekken geeft mij grote vreugde en voldoening. Ik zal tijdens de Kunstmanifestatie Thuiskomen ook eigen werk exposeren in de Ulo."


«   »