Openbare repetitie bij de Koninklijke Bazuin

Gepubliceerd op 22 juni 2023 om 12:42

Altijd al in en rondom een orkest willen zitten? Kijken hoe zo’n orkest-repetitie gaat? De humor van de dirigent ontdekken? Of wilt u een stukje dirigeren?  Publiek, ouders dit is uw kans. Op woensdag 5 juli vanaf 19.45 uur.

Er komt veel kijken bij het voorbereiden van een concert. De musici van de Koninklijke harmonie en BazzBrass jeugdorkest studeren op hun repertoire en doen dat nu in het openbaar. Neem een uniek kijkje achter de schermen en beleef de wisselwerking tussen dirigent, orkest en solisten tijdens de openbare repetitie. Het komplete Bazuin-orkest is aanwezig en er staan leuke stukken op de lessenaar die worden doorgenomen. o.a.Selection of Beauty and the Beast, Snow White, The Jungle book en Of Castles and Legends’. 

Dirigenten zijn Sterre van Wijgerden (jeugd) en Jos Jansen (harmonie). Zij zullen de stukken ook toelichten. Kortom. Een mooi moment om in een ongedwongen sfeer kennis te nemen van de orkestsfeer. Als toegift zal de Bazuin Big Band o.l.v. Koos de Jong u nog evenlaten  ‘swingen'

Koffie, een drankje en bitterballen zullen niet ontbreken. Iedereen is van harte welkom en kan zo binnenlopen. ‘De Harmonie’ Dalemwal 15a, Gorinchem. Gratis parkeren voor de deur.

foto: Bazuin


«   »