Moddermorgen in het Natuurcentrum

Gepubliceerd op 10 juli 2023 om 08:30

Op woensdagochtend 12 juli houdt het PeuterCafé in samenwerking met de Ouder-Kind Inloop en het Natuurcentrum van 10.00 tot 12.00 uur een moddermorgen in het Natuurcentrum aan het Gijsbert van Andelpark 1 in Gorinchem.

Jullie kinderen gaan deze ochtend lekker kliederen met water en zand. Er zijn voldoende materialen aanwezig, maar jullie mogen natuurlijk ook je eigen emmer, zeef, schep of gieter meenemen! En daarbij mogen jullie kinderen uiteraard vies worden! Trek ze dus oude kleding aan zodat ze ongestoord kunnen spelen en genieten.

Deze ochtend (12 juli) en vrijdagochtend 14 juli vallen in de eerste week van de zomervakantie van de scholen en deze week is tevens onze laatste week met activiteiten. Daarna is de LimonadeBrigade (en dus ook het PeuterCafé, MamaCafé en de Ouder Kind Inloop) gesloten. Op woensdagochtend 16 augustus worden de activiteiten van het PeuterCafé weer opgestart! Vanaf vrijdag 18 augustus is er bovendien weer MamaCafé en Ouder-Kind Inloop.

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar het PeuterCafé of de Ouder Kind Inloop! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

Het PeuterCafé is normaal gesproken op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Let op: op woensdag 12 juli dus in het Natuurcentrum in Gorinchem.

De Ouder-Kind Inloop is normaal gesproken elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Let op: op woensdagochtend 12 juli dus in het Natuurcentrum in Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.


«   »