Zomerfeest 2023

Gepubliceerd op 14 juli 2023 om 12:31

Dit jaar vieren we, van 15 t/m 20 augustus 2023, de 40ste editie van het Zomerfeest, een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in de huidige vorm. Om deze mijlpaal te vieren, pakt men extra uit en biedt men een vol programma met topartiesten aan. Daarnaast is er ook een speciaal jubileumprogramma samengesteld dat geschikt is voor jong en oud. Het belooft een zinderend festijn te worden!

Het Zomerfeest vindt plaats op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op dinsdag, woensdag en donderdag duurt het programma tot 24.00 uur. Op vrijdag gaat het door tot 01.00 uur en op zaterdag tot 01.30 uur.

Er is voor gekozen om geen specifieke aanvangstijden van de optredens te communiceren. Er wordt echter wel aangeraden om tijdig naar de Groenmarkt te komen, zodat je niets mist en volop kunt genieten van de sfeer. 

Het Zomerfeest is een geweldige gelegenheid om te genieten van live muziekoptredens van bekende artiesten. Het evenement trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers vanwege de feestelijke atmosfeer en het gevarieerde entertainmentaanbod.

Kortom, het 40ste Zomerfeest belooft een speciale editie te worden met een vol programma, topartiesten en een extra jubileumprogramma. Kom op tijd naar de Groenmarkt en dompel jezelf onder in de sfeer van dit geweldige festival.

Tickets

Tickets digitaal: Globale ticketshop (eventix.io)

Moeite met digitaal bestellen. De bibliotheek helpt u graag. niet om digitaal een kaartje te kopen of je kortingsbon te activeren? Tijdens hun openingstijden staan zij voor je klaar.

foto: Ettiene Hessels


«   »