Op safari met fotograaf Johannes van Camp

Gepubliceerd op 15 juli 2023 om 12:14

Bron: Mooi Gorinchem

foto_ Lisette Colijn, foto vorige safari

De Urban fotosafari in Gorinchem krijgt een vervolg dit jaar vanwege de overweldigend positieve reacties op de vorige editie. Het maakt niet uit of je vorig jaar al hebt deelgenomen, omdat elke Urban fotosafari uniek is. Dus voel je vrij om dit jaar weer mee te doen!

De activiteit vindt plaats op zaterdag 22 juli en begint vroeg in de ochtend. Om 8:00 uur 's ochtends word je verwelkomd met een kopje koffie of thee en een heerlijk broodje bij het Gorcums Museum. Na een gezamenlijk ontbijt gaan we de stad verkennen. De activiteit duurt tot maximaal 10:30 uur.

Tijdens de Urban fotosafari krijg je de gelegenheid om op een andere manier naar de stad te kijken, terwijl er nog weinig mensen op straat zijn. Je leert de stad op een unieke manier te ervaren en ontdekt misschien wel verborgen natuurlijke schoonheid en plekken waar de geschiedenis van de stad nog steeds te zien is in het straatbeeld. Daag jezelf uit met verschillende vragen en wie weet ontdek je een nieuwe kant van Gorinchem die je nog niet eerder hebt gezien. Tijdens de tocht geeft de gids, fotograaf Johannes van Camp, je tips over hoe je dit alles met je smartphone kunt vastleggen.

Voor deelname aan de Urban fotosafari wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, zodat iedereen die wil meedoen de kans krijgt. Als je wilt deelnemen, kun je je aanmelden via de website www.sportencultuur.gorinchem.nl.

Mis deze kans niet om Gorinchem op een unieke manier te ontdekken en je fotografische vaardigheden te verbeteren tijdens de Urban fotosafari. We hopen je daar te zien!


«   »