Muzieksessie voor jongeren

Gepubliceerd op 20 juli 2023 om 11:43

Op donderdag 27 juli wordt er een jamsessie georganiseerd bij Buiten de Waterpoort. Dit initiatief, georganiseerd door The Mall Gorinchem, biedt jongeren de kans om hun muzikale talenten te laten horen en te ontdekken. Van 14 tot 17 uur kunnen ze genieten van interactieve sessies en een uitdagende challenge.

De activiteit is gericht op jonge muzikanten en artiesten, of ze nu beginners zijn of al enige ervaring hebben. Marvin van Zanten is de organisator en is als muzikaal talentontwikkelaar ook betrokken bij de opnamestudio van The Mall. Marvin: “We willen een positieve en gestructureerde omgeving creëren waarin jongeren hun talenten kunnen laten zien. Tijdens de jamsessie werken we met een set-up van elektrische en akoestische gitaren, een basgitaar, een piano en er zijn microfoons beschikbaar. Ook is er een laptop en beatpad aanwezig voor het live produceren van beats, waarop gerapt kan worden.”  

Foto: Rayban Lee - Jongeren en muzikaal talentontwikkelaar Marvin van Zanten voor het jongerencentrum en de opnamestudio van The Mall. 

In het tweede deel van de sessie is er de '30 minutes challenge'. Jongeren krijgen de mogelijkheid om binnen een half uur samen een nummer te leren spelen op een instrument naar keuze. Een leuke ervaring waarbij ze hun creativiteit en samenwerking kunnen laten zien.

Kom en geniet van de prachtige muziek, laat je inspireren door getalenteerde jongeren. Opgeven kan via: www.sportencultuur.gorinchem.nl/activiteit/338046/muzieksessie. Neem voor meer informatie contact op met Marvin via: 06-43598437.  


«   »