Aanmelden Burendag

Gepubliceerd op 23 juli 2023 om 11:16

Wat leuk! Voor Burendag 2023 zijn er al bijna 40 initiatieven uit Gorinchem aangemeld bij het Oranjefonds. De officiële Burendag vindt plaats op zaterdag 23 september. Voor elke aanmelding ontvangt de gemeente een Burendagpakket. De gemeente hecht veel belang aan 'ontmoetingen in de wijk', en Burendag biedt een geweldige gelegenheid daarvoor.

Of de plannen voor Burendag nu wel of niet al zijn aangemeld bij het Oranje Fonds op www.burendag.nl, is het ook belangrijk om ze aan te melden bij de gemeente via wijkcoordinatoren@gorinchem.nl.

Beschrijf kort wat jullie van plan zijn te doen en geef aan met wie de gemeente contact kan opnemen, zodat het Burendagpakket tijdig in de buurt kan worden bezorgd. Het belooft een mooie dag vol buurtinitiatieven en samenzijn te worden!

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Het is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.


«   »