Geniet van 'La Douce France' met Jolie Coeur bij Natuurcentrum Gorinchem

Gepubliceerd op 6 augustus 2023 om 11:06

Op zondag 6 augustus staat er een bijzondere muzikale ervaring op het programma in Natuurcentrum Gorinchem. Het trio Jolie Coeur treedt op bij de hooiberg op de kinderboerderij, waar ze u meenemen naar de sfeer van 'La Douce France'. Met een ruim repertoire aan prachtige chansons, speciaal geselecteerd en gearrangeerd voor hun bezetting, belooft het een betoverende voorstelling te worden. De muzikale middag begint om 14.00 uur.

Al 16 jaar lang hebben Esther Bax, Hans Dubbeldam en Willem Wijnbelt, het getalenteerde trio achter Jolie Coeur, het publiek meegenomen op een reis naar de betoverende sfeer van ‘La Douce France’. Met een uitgebreid repertoire van prachtige chansons, zorgvuldig geselecteerd en gearrangeerd voor hun bezetting, weten ze het publiek telkens weer te betoveren.

Esther Bax, verantwoordelijk voor zang en fluit, Hans Dubbeldam, die het accordeon bespeelt, en Willem Wijnbelt, die het geheel compleet maakt met zijn contrabas. Het trio heeft een gedeelde passie voor Franse muziek en wil dit graag met het publiek delen. Met hun bevlogen spel en zang nemen ze de luisteraars mee op een reis door het Franse chanson.

(meer tekst en video onder foto)

Een van de hoogtepunten van de voorstelling is ongetwijfeld de zangkunst van Esther Bax. Ze weet het Franse chanson met veel gevoel over te brengen, waardoor het publiek ademloos zal luisteren naar haar vertolkingen. De warme klanken van het accordeon en de diepe tonen van de contrabas voegen een extra dimensie toe aan de muzikale ervaring, waardoor het geheel een onvergetelijke indruk achterlaat.

De Hooibergvoorstellingen vinden plaats op vier zondagen verspreid over de zomermaanden en beloven een bijzondere ervaring te worden voor alle liefhebbers van Franse muziek en cultuur. Op zondag 6 augustus kunt u getuige zijn van de betoverende klanken van Jolie Coeur in de sfeervolle setting van de locatie.

Wilt u deze kans niet missen om te luisteren naar de prachtige muziek van Jolie Coeur? Kaartjes zijn beschikbaar bij de kassa in de lunchroom. Entree: € 7,50 p.p. (voor kinderen onder de 18 jaar: € 5,- p.p.) Aanmelden: info@ncgorcum.nl

Het culturele zomerprogramma wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van de Gemeente Gorinchem, Rabobank Lek en Merwede en het Rivierenlandfonds.

video archief: Joli Coer bij Lunchconcert in 2013


«   »