Kliederen met water in MamaCafé en Ouder Kind Inloop

Gepubliceerd op 1 augustus 2023 om 10:12

Vrijdag 18 augustus starten we het MamaCafé in de binnenstad (10.00 tot 12.00 uur) en de Ouder Kind Inloop in de Haarwijk (9.30 tot 11.30 uur) weer op. Gezellig bijkletsen met elkaar na de zomervakantie! Als het mooi weer is, gaan we lekker kliederen met water en sowieso gaan we gezellig al onze vakantiebelevenissen uitwisselen. Zien we jullie ook weer deze vrijdagochtend?

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag kwijt.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem.

De Ouder Kind Inloop is op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem.
Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl .


«   »