Zomerfeest Varkenmarkt

Gepubliceerd op 7 augustus 2023 om 10:22

Het is bijna zover! Van dinsdag 15 augustus tot en met zondag 20 augustus 2023 transformeert de Varkenmarkt weer tot een bruisend feestterrein tijdens het jaarlijkse Zomerfeest. Met een verwachte opkomst van maar liefst 1500 enthousiaste feestgangers, belooft het een onvergetelijke week vol festiviteiten te worden.

Het Zomerfeest op de Varkenmarkt staat bekend om zijn gezellige en nostalgische sfeer. Dit jaar wordt het podium weer in het hart van het plein geplaatst, precies zoals het 24 jaar geleden begon. Een knipoog naar het verleden terwijl we de toekomst van feestvieren omarmen!

De feestgangers kunnen zich verheugen op een scala aan vermakelijke activiteiten. Ook introduceren we dit jaar met trots Johnny's snackcorner! Voor diegenen die even willen genieten van heerlijke snacks te midden van het feestgedruis.

Of je nu op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag of alle dagen langs wilt komen, elke avond belooft een uitbundig festijn te worden. De organisatie heeft alle zeilen bijgezet om ervoor te zorgen dat elke avond gevuld is met plezier, muziek en gezelligheid.

Voor meer informatie en updates over het Zomerfeest Varkenmarkt 2023, kun je terecht op onze officiële website Zomerfeest Varkenmarkt  en onze sociale mediakanalen Facebook


«   »