40ste Jubileumeditie van Zomerfeest Gorinchem

Gepubliceerd op 7 augustus 2023 om 10:34

Dit jaar markeert een mijlpaal voor het Zomerfeest Gorinchem, aangezien het evenement zijn 40ste editie in de huidige vorm viert. Om dit jubileum te vieren, worden de festiviteiten groter en indrukwekkender dan ooit tevoren. Met een rijk programma vol topartiesten en een speciaal jubileumprogramma voor alle leeftijden, belooft het Zomerfeest Gorinchem 2023 een onvergetelijke ervaring te worden.

Bezoekers kunnen zich verheugen op optredens van bekende namen, wat zorgt voor een divers muzikaal aanbod. Met Topartiesten die het podium zullen betreden om het publiek te vermaken en te laten dansen tot in de late uurtjes.

Een opmerkelijke toevoeging aan het jubileumjaar is het speciaal uitgebrachte jubileum magazine. Dit magazine blikt terug op vier decennia van herinneringen, hoogtepunten en evolutie van het Zomerfeest Gorinchem. Het jubileum magazine is verkrijgbaar op verschillende verkooppunten, waaronder Bruna, Primera, Boekhandel De Mandarijn, Ranzijn, Jimmy Coffee, van Zuilen, VVV Gorinchem, en Spar Vuren.


«   »