Zomerfeestdienst 2023

Gepubliceerd op 7 augustus 2023 om 10:53

In een wereld die soms lijkt te worden gekenmerkt door verdeeldheid en vooroordelen, biedt het christelijk geloof een inspirerend perspectief op eenheid en onvoorwaardelijke liefde. Met het oog op het bevorderen van begrip, saamhorigheid en compassie, nodigt de lokale gemeenschap u van harte uit voor een openluchtdienst met het thema 'Gemaakt voor Liefde'.

De openluchtdienst vindt plaats op zondag 20 augustus op de Groenmarkt. Het zomerfeestterrein voor de Grote Kerk vormt het decor voor deze bijzondere gelegenheid. De dienst begint om 10:30 uur en er is een warme inloop vanaf 10:00 uur. We moedigen bezoekers aan om hun eigen stoelen mee te nemen, zodat ze comfortabel van de dienst kunnen genieten.

'Gemaakt voor Liefde' is het thema dat centraal staat tijdens deze openluchtdienst. Nieuwsgierig of het christelijk geloof hier een passend antwoord op heeft? Behoefte aan liefde die verder gaat dan wat wijzelf kunnen bieden? Wil je graag eens ervaren wat er in de kerken gebeurt? Grijp je kans en kom naar de openluchtdienst!

  • Spreker: Ds. L. Plug uit Barneveld
  • Muzikale medewerking: All-In-one
  • Organisatie: Christengemeente (Rehobothkerk) en wijkgemeente Grote Kerk PKN

«   »