Lunchconcert

Gepubliceerd op 13 augustus 2023 om 08:00

Woensdag 16 augustus om 12:15 uur verzorgt Grupo los Criollos het Lunchconcert in de Grote Kerk. Grupo los Criollos is een professioneel Zuid Amerikaans ensemble dat in de grote kerk in de volgende samenstelling zal spelen Alvaro Pinto Lyon (Chili), Renato Freyggang (Chili) en Fred Abbingh (Nederlands) helaas kan het vierde lid van Los Criollos Orlando Miño (Argentinie) er tijdens het concert niet bij zijn.

Het muziekensemble “Los Criollos” werd 15 jaar geleden in het leven geroepen met als doel het geven van krachtige interpretaties van de muzikale werken van Ariel Ramirez: de Misa Criolla, Navidad Nuestra en Misa por la Paz y la Justicia. Ook wil het ensemble de verschillende stijlen van de rijke folklore van Latijns-Amerika onder de aandacht brengen bij een breed publiek. De groep is geworteld in de Zuid Amerikaanse muziektraditie uit de Andes en wordt gevormd door ervaren en gepassioneerde muzikanten.

Het bijwonen is gratis, na afloop kan een vrijwillige bijdrage worden gedoneerd, die ten goede komt aan het onderhoud van de kerk.