Esports FIFA Toernooi in Bibliotheek AanZet Gorinchem tijdens Week tegen Eenzaamheid

Gepubliceerd op 30 september 2023 om 08:03

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid in Gemeente Gorinchem zal de Bibliotheek AanZet Gorinchem op 4 oktober worden omgetoverd tot een bruisende Esports arena. In samenwerking met The Mall Gorinchem en WePlay Esports organiseert de bibliotheek een FIFA toernooi, waar jongeren de kans krijgen om samen met leeftijdsgenoten te gamen en deel te nemen aan een competitieve en gezellige avond.

Dit unieke evenement biedt jongeren tussen de 12 en 18 jaar de gelegenheid om hun FIFA-vaardigheden te laten zien en plezier te hebben met gelijkgestemde spelers. Het toernooi begint met drie poulewedstrijden op de PlayStation 5, gevolgd door de knock-out fase voor degenen die zich weten te kwalificeren. De top drie spelers van de avond worden beloond met prijzen, waardoor er een extra stimulans is om het beste van zichzelf te laten zien.

Om de avond goed te beginnen, zal er voorafgaand aan het toernooi een gezamenlijke pizza-maaltijd plaatsvinden, waar alle deelnemers van kunnen genieten.

Details evenement:

  • Wie: Jongeren in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar.
  • Waar: Bibliotheek AanZet, Groenmarkt 1, Gorinchem.
  • Wanneer: Woensdag 4 oktober, van 17:00 tot 21:30 uur.

De inschrijving voor het Esports FIFA Toernooi is geopend en er is plaats voor 40 deelnemers. Jongeren die willen deelnemen, worden aangemoedigd om zich snel in te schrijven via de volgende link: https://weplayesports.events/bibliotheek-aanzet.

De organisatoren, Bibliotheek AanZet, The Mall Gorinchem en WePlay Esports, nodigen alle jongeren uit om deel te nemen aan deze spannende en verbindende activiteit. Dit evenement belooft niet alleen competitieve gaming, maar ook een kans om nieuwe vrienden te maken en een gezellige avond te beleven.