Zomerse spellenmiddag met Poort6 voor herhaling vatbaar

Gepubliceerd op 13 augustus 2023 om 11:40

De jeugd van de Gildenwijk werd gisteren door woningcorporatie getrakteerd op een bruisende en vreugdevolle zomerspellenmiddag, compleet met springkussens, XL Jenga, ringgooien en nog veel meer! Het evenement bracht stralende zonneschijn, blije kinderstemmen en vermaak voor alle leeftijden.

Kinderen tot 13 jaar kwamen in groten getale samen met hun familie om te genieten van een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur. Terwijl de zon hoog aan de hemel scheen, konden jonge avonturiers zich uitleven op een scala aan activiteiten. 

De spelletjes werden gecombineerd met verfrissende ijsjes, wat een perfecte manier was om af te koelen en nieuwe energie op te doen voor nog meer plezier.

Poort6 dankt de Wijkcoordinatoren Gorinchem en Natuurcentrum Gorinchem voor de organisatie. Poort6 geeft aan dat deze middag aanvankelijk werd opgezet als een proef om de interesse te peilen, heeft zich ontpopt tot een onmiskenbaar succesverhaal. Ze zijn vastbesloten om soortgelijke spellenmiddagen niet alleen in de Gildenwijk te herhalen, maar ook uit te breiden naar andere wijken in Gorinchem

foto's: POORT6