Evenementenhal Gorinchem ontvangt kwaliteitslabel voor Next Level-locatie

Gepubliceerd op 13 september 2023 om 14:34

Evenementenhal Gorinchem heeft voor haar Next Level-locatie de YOIN-certificering toegekend gekregen. Dit is een kwaliteitslabel voor congres- en evenementlocaties, waarbij gekeken is naar kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service. De uitreiking van het muurschildje vond deze week plaats.

“Next Level is sinds 2019 het paradepaardje van Evenementenhal Gorinchem, bestaande uit een beurshal, twee hypermoderne congreszalen en een foyer. Het is een perfecte toevoeging aan onze locatie waar we erg trots op zijn. Wij waren voor Next Level op zoek naar een onafhankelijke professionele certificering waarbij de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staat. Hierbij kwamen we uit bij YOIN excellent meeting places, onderdeel van CLC Vecta. De zelfaudit en de audit van de auditeur hebben wij als zeer prettig en waardevol ervaren. Wij zijn dan ook erg trots op de toegekende certificering”, zegt Nicole Stuijk namens Evenementenhal Gorinchem.

Samen met onafhankelijke en professionele adviseert, ondersteunt en beoordeelt YOIN evenementenlocaties op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service.

eigen foto