Uniek Boek "Grondslagen van het Pellisme

Gepubliceerd op 30 september 2023 om 11:22

Op donderdag 28 september 2023 vond de feestelijke boekpresentatie plaats van "Grondslagen van het Pellisme | Wandelen met Willem" in Woonzorgcentrum Steijndeld in Gorinchem. Dit bijzondere boek, samengesteld door Willem Pelle en zijn geestelijk verzorger Bas van der Sijde, biedt een uniek inzicht in het leven van iemand die verslavingsgevoelig is. 

Willem Pelle, die lijdt aan de ziekte van Korsakov, deelt zijn levensverhalen en persoonlijke ervaringen in dit boek, dat tot stand is gekomen na vier jaar intensieve gesprekken met zijn geestelijk verzorger. Terwijl Willem vertelde, schreef Bas de verhalen op, wat resulteerde in een uniek boekwerkje dat zeldzame inzichten biedt in het leven met Korsakov.

In het boek geeft Willem niet alleen inzicht in zijn strijd tegen alcoholisme en de uitdagingen van 'foute keuzes', maar ook in zijn levensfilosofie: het Pellisme. 

Bij de presentatie ontving Brigitte Jacobs, directeur Langdurige zorg van Rivas, het eerste exemplaar van Willem. Het boekje is te koop voor €.3,-- en is te koop bij Huize Steijndeld, Kortendijk 72, Gorinchem.

foto: Woonzorgcentrum Steijndeld  -  De presentatie werd goed bezocht.

Na afloop kon het boekje worden aangeschaft, gesigneerd door Willem Pelle