Typhoonloop zaterdag 28 oktober 2023

Gepubliceerd op 10 oktober 2023 om 13:39

Zaterdag 28 oktober a.s. is het zo ver: de Typhoonloop! Een uniek hardloopevenement in Gorinchem voor jong en oud. Bij de Typhoonloop kan je kiezen tussen verschillende afstanden, alleen, in groepsverband bijvoorbeeld  met je collega’s. 

Tijdens de Typhoonloop kan je niet alleen een prachtige route hardlopen, het is ook een evenement waar gezelligheid en sfeer centraal staan. Kortom, dit evenement mag je niet missen! Schrijf je daarom snel in zodat je verzekerd bent van een startbewijs.

De Typhoonloop, een van de meest geliefde hardloopevenementen in Gorinchem, staat weer voor de deur, en voorzitter en mede-organisator Cor van Vlaanderen is enthousiast over wat de deelnemers dit jaar te wachten staat.

Deelnemers kunnen kiezen om alleen een mooie tijd neer te zetten op de 10 kilometer, of ze kunnen in groepsverband (bijvoorbeeld met collega's) een gezellige run over 6 of 10 kilometer maken. Voor de jeugdige lopers is er een speciaal parcours van 400 of 1600 meter. Zo is er voor elke doelgroep een geschikte Typhoonloop. 

Inschrijven kan via de website www.avtyphoon.nl.