Rotary Santa Run in Gorinchem

Gepubliceerd op 16 oktober 2023 om 13:36

16 december 2023

De feestelijke Rotary Santa Run keert dit jaar terug naar Gorinchem! Op zaterdag 16 december 2023 verwelkomen we alle deelnemers en enthousiaste toeschouwers voor een geweldige dag vol plezier, sportiviteit en solidariteit. Gemiddeld nemen meer dan 1.000 deelnemers deel aan de Santa Runs in Gorinchem, en samen weten ze jaarlijks ongeveer € 25.000 op te halen voor verschillende goede doelen. Een dag die je niet wilt missen!

Programma voor de Rotary Santa Run in Gorinchem

  • Locatie: Varkenmarkt in Gorinchem
  • 14:30 uur: De locatie opent zijn deuren.
  • 14:45 uur: Warming-up - Maak je klaar om te rennen in je beste kerstoutfit.
  • 15:00 uur: De feestelijke Santa Run gaat van start.
  • 16:15 uur: Uitreiking van prijzengelden en cheques.
  • After Santa Party met niemand minder dan Henry Wessels op het plein.

De Rotary Santa Run draagt ook bij aan verschillende goede doelen. De opbrengsten van dit evenement gaan naar de Nierstichting, Odensehuis Gorinchem en lokale clubs in Gorinchem.

Fun en mooie geldprijzen

Ook in 2023 kunnen sportclubs en cultuurclubs deelnemen aan de Santa Run en kans maken op 3 x 3 geldprijzen, met een maximumbedrag van maar liefst € 3.000! Dit is een geweldige kans voor verenigingen om hun clubkas te ondersteunen.

De Rotary Santa Run is een evenement vol vreugde, muziek en solidariteit. Henry Wessels staat garant voor een feestelijke sfeer tijdens de run, en Larissa Bakker en haar dansers van LaRizz dance studio zorgen voor een spetterende warming-up. De deelnemers worden zoals altijd muzikaal aangemoedigd tijdens de run.

Verlies het feest na afloop niet uit het oog, want de After Santa Party op het plein met Henry Wessels belooft een geweldige afsluiting van de dag te worden.

Volg ons op sociale media via Facebook.com/santarungorinchem en Instagram.com/rotarysantarungorinchem om op de hoogte te blijven van alle updates, evenals foto's en video's van dit fantastische evenement.

Voor meer informatie en deelname, bezoek onze website: www.rotarysantarungorinchem.nl.

foto: GP-buro