Jeugd geniet van Jumbo/FIFA toernooi

Gepubliceerd op 22 oktober 2023 om 14:31

In het kader van Unitas 125 jaar organiseerde JUMBO in deze herfstvakantie een groots FIFA toernooi voor de Unitas jeugd. Een geslaagd evenement en de deelname was erg groot. Het was genieten om al die kinderen te zien gamen achter die imposante computer schermen. Mooi initiatief van JUMBO Piazza Center in Gorinchem.

Unitas voetbalplaatjes

Onder toeziend oog van de FIFA jeugd-deelnemers werd het eerste JUMBO/Unitas plaatjesboek uitgereikt. En dat werd met trots gedaan aan JUMBO ondernemer Wirner van Aanholt die het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen van Ron Göbel, lid van sponsorcommissie Unitas. Vervolgens werd het fraaie album uitgereikt aan alle kinderen.

Alle plaatjes verzamelen

Het is nu de taak aan de Unitas jeugd om met plezier en enthousiasme dit verzamelalbum te vullen en de eventueel dubbele plaatjes te ruilen met elkaar. Laten we het enthousiasme wat bij voetbal hoort delen en herinneringen creëren die voor altijd gekoesterd zullen worden. Wij wensen iedereen veel plezier en succes bij het verzamelen van de voetbalplaatjes. Geniet van dit verzamelalbum en wees trots op de geweldige sport die ons verenigt.

foto's: Theo Bos