Op wereldreis met het Gorcums Symfonieorkest

Gepubliceerd op 23 oktober 2023 om 09:37

Het Gorcums Symfonieorkest nodigt je uit om met hen de wereld over te reizen tijdens het najaarsconcert op 11 november. Met als thema ‘Rhythms of the World in Concert’ voert het concert diverse composities uit o.l.v. Michiel van Vliet. Het ene moment waan je je in Azië, dan bevind je je weer in Zuid-Amerika. Componisten als Bruch, Borodin en S. R. Hazo passeren de revue.

Een aantal werken worden uitgevoerd met medewerking van Zangwerkplaats Gorinchem o.l.v. Helga Buitelaar.Het Gorcums Leerorkest zal in het voorprogramma laten horen waar zij de afgelopen maanden aan gerepeteerd hebben waaronder een werk uit Syrië namelijk Nassam Alayna el Hawa. Ook zal kunstschilder Corry Kooy een aantal schilderijen tentoonstellen en diverse schetsen die zij gemaakt heeft tijdens repetities van het Gorcums Symfonieorkest.

Het concert vindt plaats om 20:00 uur in de Rehobothkerk in Gorinchem (Driekoningenstraat 2). Een regulier kaartje kost €15, voor kinderen, 65+ en CJP is dat €12,50. Reserveren kan via info@gorcumssymfonieorkest.nl en meer informatie vind je op www.gorcumssymfonieorkest.nl.