Een uitverkochte Spruitjes Cinema in bibliotheek Gorinchem

Gepubliceerd op 23 oktober 2023 om 09:49

Woensdagmiddag 18 oktober presenteerde de LimonadeBrigade en het Internationaal Filmfestival Gorinchem (IFFG) in samenwerking metde Bibliotheek AanZet en de gemeente Gorinchem, een hartverwarmende filmvertonning:Draak Dries en de Vliegende Dokters.

Het PeuterCafé van De LimonadeBrigadezat vol met kleine filmliefhebbers, die samen met hun ouders, opa’s en oma’s en andere begeleiders zichtbaar genoten van de avonturen van Draak Dries en De Vliegende Dokters. In dit humoristische sprookje vormde prinses Annelies, ridder Joris en Draak Dries een team van vliegende dokters, met als nobel doel het helpen van alle wezens in hun omgeving. Of het nu een zeemeermin met een zonnesteek, een eigenwijze eenhoorn met twee hoorns of een leeuw met een brullende verkoudheid, dit team stond altijd klaar.Na afloop van de film was er limo met wat lekkers en was er ruimtevoor spelen en lezen.

Woensdagavond 8 november is de Maand van Respect filmspecial voor volwassenen met de Franse film Quand Tu Seras Grand. Deze filmavond vindt plaats inCentraal Punt aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. Meer info en tickets via www.iffg.nl .

eigen foto's - klik voor groter