Kermis moet het doen met "Kermisweer"

Gepubliceerd op 30 oktober 2023 om 10:35

Het weer werkte zaterdag gelukkig mee, en dat zorgde voor een geslaagde start van de Gorcumse kermis. Gorinchem staat erom bekend dat het weer niet altijd meewerkt, en de uitspraak "Kermisweer" lijkt hier wellicht te zijn uitgevonden. Toen de kermis vrijdag van start ging, werden bezoekers helaas getrakteerd op regen.

Gelukkig klaarde het weer op voor de tweede dag, zaterdag, en dat was meteen te merken aan de toegenomen drukte. Gorkums Nieuws greep de gelegenheid aan om enkele foto's te maken en de vrolijke sfeer vast te leggen. De weerberichten voor maandag voorspellen eveneens gunstige omstandigheden voor kermisbezoekers. Daarna lijken we het weer met typisch "Kermisweer" te moeten stellen.

Pak toch de kans om de Gorcumse kermis te bezoeken en te genieten van de vele attracties, lekkernijen en gezelligheid die dit evenement te bieden heeft.

De Gorcumse kermis, die plaatsvindt op de Groenmarkt en Grote Markt, zal doorgaan tot zaterdag 4 november, tot laat in de avond. Op woensdagavond 1 november is er van 19.30 tot 21.00 uur een prikkelarme kermis, waar bezoekers met speciale behoeften op een rustigere manier van het kermisplezier kunnen genieten.