Ook tijdens de feestelijk winter- en Kerstperiode vergeten we onze groene roots niet!

Gepubliceerd op 3 november 2023 om 12:35

Sterk Tuincentrum & Tuinadvies nodigt je van harte uit de start van het Winter & Kerstseizoen te vieren op zaterdag 25 november 2023. Kom en ontdek de betoverende wereld van Winter & Kerst bij Sterk, waar traditie, verfijning en vakmanschap samenkomen. Het team heet je van harte welkom voor de festiviteiten en een idyllische kerstsfeer. 

Groen staat altijd centraal bij Sterk! Ook tijdens de Feestelijk Winter- en Kerstperiode vergeten we onze groene roots niet! Blijf ons volgen voor meer informatie en laat je inspireren voor de komende feestdagen.

Hier is wat je kunt verwachten op 25 november 2023

Kerstbomenparadijs: Een indrukwekkende selectie kerstbomen, met zorg gekozen om aan al je wensen te voldoen. Geniet van de geur van verse dennen- en sparrentakken terwijl je jouw perfecte kerstboom uitzoekt. Kies de 25e je boom uit en ontvang bij aankoop van je boom een leuke verrassing.

Workshops in Schikken & Binden: Speciaal voor degenen die hun creatieve kant willen ontdekken, bieden we een uitgebreid workshop-programma schikken en binden aan, met op zaterdag 25 november een unieke SPECIAL. Hier leer je de mooiste technieken en ga je naar huis met een pronkstuk.

Inplantservice Wintergroen & Wonderschoon: Als je je buitenruimte wilt transformeren, staan we klaar met een inplantservice waarbij we jouw potten en bakken omtoveren met een breed scala aan winterharde, wintergroene én bloeiende planten.

Geen feest is compleet zonder smakelijke lekkernijen. Geniet de hele dag door van hapjes en drankjes!

Win-acties en verrassingen: Als je op 25 november je kerstboom uitkiest, staat er een speciale verrassing op je te wachten bij de aankoop. Bovendien maak je kans op een volledig verzorgde aankleding van je voor/achterdeur ter waarde van €250! 

Prachtig steek- en schikgroen: Ontdek het mooiste steek- en schikgroen van STERK & GROEN, variërend van prachtige rozenbottels tot verse bossen eucalyptus, dennen- en sparrentakken. En als klap op de vuurpijl verloten we vijf schitterend gebonden bossen groen.

Mis deze kans niet om samen met ons het winterseizoen te openen op 25 november 2023. De festiviteiten starten v.a. 10 uur aan de Vlietskade 1074 in Arkel. Nodig je vrienden en familie uit en deel deze belevenis!