Ontmoet de Sint in Piazza Center en Gorcums Museum

Gepubliceerd op 6 november 2023 om 11:34

Sinterklaas en zijn Pieten maken zich op voor een bruisende dag in Gorinchem op 18 november! Om 12:00 uur zal de goedheiligman ons land binnenkomen tijdens de landelijke intocht. Na de intocht begint een vrolijke optocht die Sinterklaas van de binnenstad naar het Piazza Center brengt, waar hij omstreeks 15:00 uur zal arriveren.

Van 15:00 tot 15:45 uur hebben alle kinderen de kans om Sinterklaas persoonlijk te ontmoeten en te genieten van gezellige sinterklaasmuziek. De Pieten staan klaar om heerlijke kruidnoten uit te delen en om samen met de kinderen te dansen op de aanstekelijke deuntjes.

Dit belooft een geweldig feest te worden, en we nodigen iedereen van harte uit om erbij te zijn! Het Piazza Center heet alle jongens en meisjes, samen met hun ouders en verzorgers, welkom om Sinterklaas te begroeten en samen van deze feestelijke gebeurtenis te genieten.

Dus trek je Sinterklaaspak aan, neem je verlanglijstje mee en kom naar het Piazza Center op 18 november om deze speciale dag met Sinterklaas en zijn Pieten te vieren. 

Gorcums Museum

Op woensdagmiddag 22 november verwelkomen Sinterklaas en zijn Pieten je met open armen in de hal van het Oude Stadhuis, dat onderdeel uitmaakt van het Gorcums Museum. Ze kijken ernaar uit om alle kinderen te ontmoeten en samen een gezellige tijd door te brengen. Je bent van harte welkom tussen 14:00 en 16:00 uur.

Een extra leuke bijkomstigheid is dat het museum op deze woensdagmiddag gratis toegankelijk is. Dit biedt een geweldige kans om niet alleen Sinterklaas en Piet te ontmoeten, maar ook om de prachtige collecties en tentoonstellingen van het Gorcums Museum te verkennen.

En er is nog meer plezier te beleven! In de doeruimte op de zolder van het museum kun je je eigen druktemaker maken. Dit creatieve project is een geweldige manier om je middag nog specialer te maken.

eigen foto Piazza