Open les Zangwerkplaats Gorinchem

Gepubliceerd op 15 november 2023 om 14:41

Zangwerkplaats Gorinchem staat tijdens de intocht van de Sint op de kade te zingen. We doen vaker hele toffe optredens! Op 22 november is er een open les voor kinderen uit groep 3 & 4 die all-round muzieklessen willen volgen. Naast zingen en noten leren lezen spelen de kinderen op allerlei instrumenten.

Spelenderwijs ontwikkeld hun gehoor, ritmegevoel, hun stem en motoriek. Ze werken veel samen en geven zelf richting aan de lessen. Er worden ook optredens gegeven. Voor de “instaples” van 22 november kun je je opgeven via: info@zangwerkplaatsgorinchem.nl. Via dit mailadres kunt u ook meer info aanvragen. De les is van 14.30 tot 15.15 in de Knipsteeg.

Ook na 22 november is het mogelijk om in te stromen. De zangwerkplaats is niet alleen voor Gorkumers, er zijn muziekliefhebbers uit de wijde omtrek die elke week samen zingen in Het Zevende Huis in de Knipsteeg.

Naast lessen voor jonge kinderen zijn er ook zang/muzieklessen voor kinderen uit groep 5 & 6 en er zijn twee tienergroepen waar nog plaats is. Er zijn ook groepen voor volwassenen en een heus vrouwenensemble.

Zangwerkplaats Gorinchem wordt geleid door vakleerkracht Helga Buitelaar. Kijk voor mee info op: www.zangwerkplaatsgorinchem.nl