Vier een Betoverende Kerst in Piazza Center

Gepubliceerd op 7 december 2023 om 11:18

Maak je gereed voor een onvergetelijke kerstervaring bij Piazza Center! Sluit je aan bij Piazza's Winterparadijs op zaterdag 16 december en dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer vol vreugde en verrassingen. Bovendien maak je kans op verbluffende prijzen uit ons veelzijdige winkelcentrum.

Het hoogtepunt van deze feestelijke viering is onze speciale Wensactie. Gun Iemand een Magische Kerst! Kerst is een tijd van samenzijn en het delen van liefde en geluk, vooral met degenen die het wat moeilijker hebben. Daarom schenkt Piazza Center, in aanloop naar de feestdagen, maar liefst 23 prachtige prijzen weg.

Hoe werkt het? Van 6 tot en met 20 december nodigen we jou uit om een wens achter te laten voor een ander. Ken jij iemand in Gorinchem en omstreken die echt wel een bijzonder kerstcadeau verdient uit ons uitgebreide winkelaanbod?

Het enige wat je hoeft te doen, is langskomen bij Piazza Center, jouw speciale wens achterlaten voor die ene bijzondere persoon, en wie weet wordt jouw wens werkelijkheid tijdens deze feestelijke periode!

Bovendien staan de winkels klaar met tal van leuke decemberacties en het laatste nieuws, zodat je naast het genieten van de Winterparadijs-ervaring ook kunt profiteren van speciale aanbiedingen en verrassingen.

Noteer 16 december in je agenda en vergezel hen voor een magische kerst bij Piazza Center! Samen kunnen de Piazza-winkeliers deze feestelijke tijd van het jaar nog specialer maken voor iedereen in Gorinchem en omstreken.