Tessa & Cato Brengen Theaterevenement voor Jongeren naar Gorinchem

Gepubliceerd op 13 december 2023 om 08:32

Tessa en Cato, twee gedreven jonge vrouwen uit Gorinchem, hebben de handen ineengeslagen voor een bijzonder initiatief in samenwerking met Theater Peeriscoop. Met een gedeelde passie om Gorinchem te verjongen, zetten zij zich vol enthousiasme in om Theater Peeriscoop aantrekkelijker te maken voor jongeren.

Het hoogtepunt van hun inspanningen is een aankomende theateravond, waarop de gerenommeerde Fred Delfgaauw een indrukwekkende voorstelling zal opvoeren. Het programma omvat niet alleen een boeiende theatervoorstelling, maar ook een informele (netwerk)borrel, inclusief een assortiment aan cocktails & mocktails en boeiende ijsbrekers om de aanwezigen met elkaar in contact te brengen. Het doel? Een platform bieden voor jongeren met interesse in theater, cultuur, kunst en andere inspirerende disciplines, met het oog op het vergroten van betrokkenheid en participatie binnen deze gemeenschappen.

Tessa en Cato, afkomstig uit Gorinchem, nodigen alle nieuwsgierige jongeren uit om deel te nemen aan dit opwindende evenement op 6 januari 2024.

Het hoogtepunt van de avond zal de voorstelling 'BROOS' zijn, gepresenteerd door Fred Delfgaauw. Deze aangrijpende voorstelling werpt een uniek licht op de Nederlandse zorg, waarbij gevoelige en emotionele onderwerpen worden omgezet in een boodschap van hoop.  De foyer is open om 19.30 uur en de voorstelling begint om 20.30 uur. Entree is € 5,00 p.p. inclusief hapje en drankje en gelegenheid tot netwerken en verbinden.

Met 125 beschikbare zitplaatsen in de zaal streven Tessa en Cato ernaar om deze te vullen met een diverse groep nieuwsgierige jongeren die openstaan voor nieuwe ervaringen en contacten.

*)Tessa en Cato zetten zich vrijwillig in om dit evenement te promoten via social media, waaronder Instagram, TikTok en Facebook (@tessaencato). Ticketverkoopinformatie is ook beschikbaar op Instagram.