Samen Zingen in de Toren van Gorinchem

Gepubliceerd op 15 december 2023 om 10:00

Oud & Nieuw en Wensen & Dromen

Zangwerkplaats Gorinchem nodigt iedereen uit om deel te nemen aan twee bijzondere zangbijeenkomsten in de toren van Gorinchem. Op donderdag 28 december en donderdag 4 januari staat de toren open voor een uur vol gezamenlijk zingen, waarbij alle stemmen welkom zijn.

Zingen staat bekend om zijn heilzame effecten; het verbindt mensen en heeft een positieve invloed op het welzijn. Op 28 december staat het thema in het teken van 'oud & nieuw', waarbij we zingend terugblikken op het afgelopen jaar en hoopvol vooruitkijken naar wat komen gaat. Op 4 januari draait het om 'wensen en dromen'. Tijdens deze sessie zal er gezongen worden zonder bladmuziek. In de prachtige akoestiek van de toren zullen verschillende liederen, canons, wereldmuziek, circlesongs en improvisaties de revue passeren.

Onder begeleiding van muziekvakleerkracht, zangeres en dirigente Helga Buitelaar, krijgen zowel ervaren zangers als beginners de kans om hun stem te laten klinken. Het uur van samenzang vindt plaats van 20.00 tot 21.00 uur. Deelname is vrij en er zal een hoed klaarstaan voor vrijwillige bijdragen.

Datum en Tijd:

  • Donderdag 28 december, 20.00 - 21.00 uur (Oud & Nieuw thema)
  • Donderdag 4 januari, 20.00 - 21.00 uur (Wensen & Dromen thema)

Locatie:
Toren van Gorinchem