Jonge Kunstenaar Feline van Hoogdalem met Expositie ‘Dagdroom’

Gepubliceerd op 7 januari 2024 om 11:56

Peline van Hoogdalem, een talentvolle kunstenaar en gepassioneerde kunsteducator, onthult haar nieuwste en betoverende expositie met de titel ‘Dagdroom’. De expositie belichaamt haar unieke benadering van zachte, organische vormen en het gebruik van natuurlijke materialen om een wereld van verbeelding en verwondering te creëren.

Gedreven door haar opleiding tot docent beeldende kunst aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, combineert Feline van Hoogdalem met verve haar rol als docent met een opmerkelijke autonome kunstpraktijk. Haar werk, gekenmerkt door een uitnodigende combinatie van vorm en materiaal, nodigt uit tot een diepe onderdompeling in een droomwereld van creativiteit.

De expositie vindt plaats in de Kruitmagazijnen aan de Dalemwal in Gorinchem, waar bezoekers worden uitgenodigd om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en zich te laten meevoeren door de betoverende wereld van ‘Dagdroom’.

"Met 'Dagdroom' wil ik mensen uitnodigen om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en zich te laten verrassen door een wereld van verbeelding en verwondering", zegt Feline van Hoogdalem over haar expositie.

Het publiek kan de expositie bewonderen van 6 januari tot en met 7 april 2024, elke zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Toegang is gratis en de expositie biedt een unieke kans om de unieke artistieke visie van Feline van Hoogdalem te ervaren.