Totally Tribute brengt Wereldartiesten naar Gorinchem

Gepubliceerd op 15 januari 2024 om 08:10

Gorinchem maakt zich op voor een gloednieuw muzikaal spektakel met het 3-daagse festival, Totally Tribute. Het festival, georganiseerd door Tim Janssen en Damian Burgers, biedt een unieke ervaring waar wereldartiesten tot leven worden gebracht door getalenteerde lokale bands.

Van de Rolling Stones tot DoeMaar, van De Dijk tot Metallica, het belooft een eerbetoon aan diverse iconische bands te worden.

De organisatoren zijn verheugd over de soepele voorbereidingen en de goede samenwerking met de Gemeente Gorinchem. Damian Burgers merkt op: "Ze stonden, nadat het idee gepresenteerd was, gelijk open voor een samenwerking." Tim Janssen voegt hieraan toe: "Vooral de laagdrempeligheid van de locatie en de brede programmering zorgen ervoor dat er voor iedereen wel wat leuks tussen zit."

Het festivalterrein, gelegen op Buiten de Waterpoort, herbergt twee podia waarop diverse tribute bands het podium betreden. De programmering op vrijdag 14 juni staat in het teken van "Nederpop", met optredens van De Dijk, DoeMaar, Bløf, Herman Brood en Anouk. Op zaterdag 15 juni domineren gitaren met covers van Stray Cats, Status Quo, Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, Sex Pistols, Iron Maiden en Metallica. Zondag 16 juni staat in het teken van ontspanning met artiesten als Jimi Hendrix, Santana, Skunk Anansie, 50’s Rock&Roll, Spandau Ballet, U2 en Classic Rock.

De entree op vrijdag opent om 19:00 uur, op zaterdag om 15:30 uur, en op zondag om 13:30 uur. Kaarten zijn beschikbaar vanaf maandag 15 januari om 19:00 uur op totallytribute.nl. Dagkaarten kosten €12,50*, een passe-partout (weekend ticket) is verkrijgbaar voor €30,-, en voor degenen die een exclusieve ervaring willen, biedt het vipdeck tickets aan voor €75,- per dag, inclusief hapjes en drankjes.

*ticketprijzen zijn exclusief ticket- en transactiekosten.