Dammen Leren met Bibliotheek AanZet

Gepubliceerd op 18 januari 2024 om 11:20

Bibliotheek AanZet trapt de damdag af met een informatieve sessie over de spelregels van de Koninklijke Nederlandse Dam Bond (KNDB). Deze educatieve start biedt damliefhebbers de kans om zich voor te bereiden op een boeiend damtoernooi. Deelnemers worden uitgenodigd om de KNDB-spelregels vooraf te bekijken, met twee handige opties tot hun beschikking.

Na deze introductie gaat het damtoernooi van start. Deelnemers worden ingedeeld op basis van leeftijd en speelvaardigheid. Het toernooi omvat zes spannende partijen van ongeveer 20 minuten, waarbij elke speler 10 minuten per partij heeft om strategische zetten te bedenken. Er zijn prijzen te winnen in verschillende leeftijdsgroepen.

Om deel te nemen aan dit boeiende damtoernooi, dienen kinderen van 8 tot en met 14 jaar zich uiterlijk op zondag 11 februari aan te melden. Voor aanmelding en meer informatie kunnen deelnemers hun naam en leeftijd doorgeven via e-mail aan jjordens@bibliotheekaanzet.nl of rboele@bibliotheekaanzet.nl. Lees meer op: Dammen leren met aansluitend een toernooi (debibliotheekaanzet.nl). Ook hier kun je aanmelden.