Samen plezier beleven aan je film- en fotohobby bij de Merwefilmers

Gepubliceerd op 20 januari 2024 om 13:18

Iedereen die plezier heeft in filmen en/of fotograferen en interesse heeft om in een prettige en ongedwongen sfeer van anderen te leren of kennis te delen, is van harte welkom bij de Merwefilmers. 

De Merwefilmers bezitten een eigen clubruimte in de voormalige kantine van Voetbalvereniging Schelluinen. Daar houden we elke dinsdagavond clubavond voor de filmhobby. Twee maal per maand, op donderdagavond, voor de fotohobby. Op deze avonden bekijken wij elkaars werk op een groot 4k projectiescherm.

Of het nu een meesterwerk is of van een beginner, elk werk wordt serieus en met respect bekeken en besproken.  Waar nodig en gewenst van opbouwende kritiek en tips voorzien.  Altijd in een vriendschappelijke en gezellige sfeer. Een dure camera is geen must. Met simpelere camera’s en smartphones zijn hele mooie resultaten te bereiken.

Als u, geheel vrijblijvend, de sfeer eens  wilt proeven meld u dan vooraf even aan bij onze voorzitter Tel. 0627 028 006. Meer informatie over onze club vindt u op www.demerwefilmers.nl