Dit is het leukste evenement voor gamers tijdens de voorjaarsvakantie

Gepubliceerd op 10 februari 2024 om 08:53

Heroes Made in Asia is dé plek voor beginnende en gevorderde gamers. Lees hieronder wat er allemaal op het gebied van gaming te doen is op het event dat op 24 en 25 februari plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem

Er is genoeg te doen en te zien tijdens het leukste Aziatische popcultuur evenement van het jaar: Heroes Made in Asia. Met tientallen marktkraampjes, competitieve wedstrijden, bijzondere special guests en leerzame workshops zijn er een hoop leuke activiteiten voor iedereen. 

Ook gamers kunnen zich het hele weekend optimaal vermaken. Vandaag maakt de organisatie het programma speciaal voor alle gamers bekend. Dit zijn de leukste onderdelen die je echt niet mag missen!

Gamers kunnen hun hart ophalen op dit event. Zo zijn er niet alleen drie toernooien waar wordt gestreden om de hoofdprijs, maar is er ook een groot aanbod aan spelcomputers in de Free 2 Play Area waar bezoekers hun vrienden kunnen uitdagen in leuke battles. In de Trading Card Game (TCG) Area kunnen fans van kaartspel Pokémon met elkaar de strijd aan gaan voor de beste Pokémon trainer. Ook kunnen bezoekers aanschuiven bij een van de Dungeons & Dragons tafels. Bij Heroes Made in Asia is er plek voor iedere gamer — beginnend of gevorderd. 

Game on

Wie van een leuke uitdaging houdt, kan mee doen aan allerlei leuke toernooien. Tijdens verschillende wedstrijden van iconische Aziatische games gaan gamers de strijd aan voor de toppositie en toffe prijzen. In de spellen Dragon Ball FighterZ, Pokémon Unite en Super Mario Bros. Ultimate vechten deelnemers in 1vs1 duels uit wie zichzelf de beste van de dag mag noemen en wie de felbegeerde prijs naar huis mag nemen. Gamers die graag meedoen aan het Super Smash Bros. Ultimate toernooi kunnen vanaf vandaag voor €5 een online gameticket kopen en strijden mee voor een geldprijs (let op; dit is een extra ticket en biedt alleen toegang tot het event in combinatie met een dag- of weekendticket). Deelname voor de Dragon Ball FighterZ en Pokémon Unite toernooien is gratis voor bezoekers. Inschrijvingen hiervoor openen ter plekke tijdens het evenement.

Vrij spel

Daag je familie en vrienden uit in de Free 2 Play area! Er is keuze uit verschillende games, die in 1vs1 duels worden gespeeld. Zo kun je Super Smash Bros. Ultimate, Dragon Ball FighterZ en Pokémon Unite spelen zonder mee te doen aan het toernooi. En er zijn nog veel meer andere leuke games. Versla andere vechters in het populaire vechtspellen Tekken en League of Legends, bestrijd terroristen in Counter-Strike 2 of voetbal jezelf naar de top in EA FC 24 en Rocket League. 

Open kaart spelen

Kom langs in de TCG Area voor alles dat te maken heeft met trading card games! Hier worden leuke demonstraties gegeven over kaartspellen van Bandai Namco, Konami en Pokémon door bord- en kaartspellen distributeur Asmodee. Maar er is meer te zien in dit bijzondere gedeelte! Zo zijn er vending machines waar je een kaart kunt trekken van iconische kaartspellen zoals o.a. Pokémon en Yu-Gi-Oh. Maar het is ook mogelijk om jouw eigen kaarten om te ruilen voor een ander exemplaar bij de Take One & Leave One machines. Ben je benieuwd hoe bijzonder een van jouw eigen TCG-kaarten is? De specialisten van Collect & Play of Unique Brickstore staan voor je klaar om je te helpen deze vraag te beantwoorden.

Entreetickets zijn verkrijgbaar in de online shop van de organisator. Tickethouders loten automatisch mee voor een bijzondere prijs: een Nintendo Switch model OLED inclusief Pokémon Violet en Pokémon Scarlet. Kijk voor meer informatie, het volledige programma en tickets op: made-in-asia.nl.