Met IFFG naar Turnhout

Gepubliceerd op 20 maart 2024 om 08:26

Op 20 april betreden deelnemers de betoverende wereld van film met IFFG On The MOOOV! Een dag vol met de nieuwste wereldfilms, zorgvuldig geselecteerd door de festivaldirecteur. Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw pakket te reserveren, zodat je samen met ons de grens over kunt steken

De vertrekdatum staat gepland op zaterdagochtend 20 april, waarbij we per bus koers zetten richting Turnhout in België, om daar ondergedompeld te worden in een wereld van prachtige beelden, boeiende personages en indrukwekkende verhalen!

Natuurlijk is eigen vervoer ook een optie. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Maak snel je keuze en bestel je tickets via onze website!

Small Deal
2 films + koffie met gebak + 2 drankjes + lunch

Medium Deal
3 films + koffie met gebak + 3 drankjes + lunch

Large Deal
2 films + koffie met gebak + 2 drankjes + lunch + busvervoer Gorinchem – Turnhout v.v.

Extra Large Deal
3 films + koffie met gebak + 3 drankjes + lunch + busvervoer Gorinchem – Turnhout v.v.

Programma:
11.00 uur Vertrek vanuit Gorinchem
12.00 uur Aankomst in Turnhout 
12.15 uur Goed verzorgde lunch
13.15 uur Start eerste film
14.30 uur Start tweede film 
19.30 uur Start laatste film
22.00 uur Vertrek richting Gorinchem

Misschien heb jij je keuze al gemaakt, want de reserveringen lopen binnen… Maar mocht jij nog twijfelen of je 2 of 3 films gaat kijken op 20 april of dat je zelf naar Turnhout rijdt of samen met ons in de bus stapt?

Drie films selecteren viel niet mee, want wat een parels zijn er dit jaar weer te zien bij MOOOV. Filmmakers van over de hele wereld delen weer veel indrukwekkende verhalen, oogstrelende beelden en verrassende personages met ons.

Drie x film

Goodbye Julia

Een film uit Soedan en wat voor één. Een debuut film van regisseur Mohamed Kordofani waarvoor hij een staande ovatie ontving tijdens het filmfestival in Cannes. De film werd geselecteerd voor het Un Certain Regard programma en won de Freedom Prize. De film brengt het verschil tussen de Noord- en Zuid-Soedenese gemeenschappen op een verrassend sterke manier in beeld.

The Reeds

De prachtige en oogstrelende beelden vormen een groot contrast met de strijd die Ali voert in het Anatolische berglandschap. Ali moet hard werken en wordt uitgebuit door zijn bazen. De spanning tussen hem en zijn vrouw nemen toe, Ali zoekt naar uitwegen maar loopt steeds verder vast. Regisseur Cemil Agacikoglu is ook fotograaf, dat zie je terug in de prachtige beelden.

Radical

SchrijfRadical is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dat prachtig vertoond wordt door de innemende jonge cast en hoofdrolspeler Eugenio Derbez. De film toont de strijd van een leraar die op eigenzinnige wijze les wil geven. Hij wil de kinderen een betere toekomst bieden. De film is op vele festivals de publiekslieveling en won een reeks aan prijzen. En daarom delen we deze graag met jullie! een beschrijving voor deze subkop of wijzig deze naar wens.

Boek nu je tickets en klik hier.