Timmerdorp Buiten de Waterpoort 2024

Gepubliceerd op 19 februari 2024 om 10:47

Het is weer bijna zover! Het jaarlijkse Timmerdorp Buiten de Waterpoort staat voor de deur en belooft een buitengewone ervaring te worden voor alle kinderen. Van 19 tot en met 23 augustus staat het terrein in het teken van avontuur en creativiteit, met dit jaar als thema: de Ruimte!

De spanning stijgt nu de gekozen tekening van Meike de Moor het thema van dit jaar belichaamt. Als kersverse burgemeester van Timmerdorp 2024 zal Meike worden bijgestaan door haar twee wethouders, Dani Wever en Lexi Rice. Samen zullen zij op maandag 19 augustus om 13.00 uur het Timmerdorp feestelijk openen, waarbij de ruimte letterlijk en figuurlijk wordt verkend door de jonge bouwers.

Timmerdorp staat open voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met groep 8 van de basisschool. Gedurende een week zullen zij zich bezighouden met het bouwen en versieren van hutten, en genieten van diverse sport- en spelactiviteiten. 

Om deel te nemen aan Timmerdorp is een kaartje nodig, dat verkrijgbaar is voor slechts dertig euro. De kaartverkoop voor Timmerdorp 2024 vindt plaats op zaterdag 8 juni van 10:00 uur tot 15:00 uur bij het VVV en Gorcums Museum. Meer informatie is beschikbaar op www.timmerdorpgorinchem.nl.

foto: GP-buro