Lezing Eva Bronsveld in De Aanlegsteiger

Gepubliceerd op 29 februari 2024 om 11:37

Op woensdag 13 maart verwelkomt De Aanlegsteiger om 19.30 uur Eva Bronsveld voor een inspirerende lezing over temperamentvolle kinderen. De lezing vindt plaats in De Aanlegsteiger, gelegen aan Vissersdijk 30, Gorinchem.

Eva Bronsveld, een bekende expert op het gebied van opvoeding, staat ouders en professionals bij om het leven en werken met kinderen leuker en makkelijker te maken. Met haar laagdrempelige en praktische benadering weet ze ouders, leerkrachten en leidsters te inspireren om kleine aanpassingen te maken die leiden tot een gezelligere, prettigere en meer ontspannen omgeving voor zowel ouders als kinderen.

Al meer dan tien jaar heeft Eva Bronsveld zich gespecialiseerd in het begeleiden van temperamentvolle kinderen. Naast lezingen voor deze specifieke doelgroep, biedt ze ook lezingen aan voor ouders van alle kinderen over diverse onderwerpen, zoals het liefdevol stellen van grenzen, het omgaan met ruziënde kinderen en de rol van emoties in zowel het leven van ouders als kinderen.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om zich aan te melden via de QR-code op de poster of door een e-mail te sturen naar psz.deaanlegsteiger@gmail.com. De deuren openen om 19.00 uur en de toegang is gratis.