Films voor IFFG On The MOOOV dag bekend

Gepubliceerd op 6 maart 2024 om 08:55

Op zaterdag 20 april 2024 nodigt IFFG u van harte uit om deel te nemen aan een onvergetelijk filmavontuur bij het IFFG on the MOOOV event. Stap met ons mee in een grenzeloze ervaring van fantastische films, georganiseerd door het International Film Festival Gorinchem (IFFG) en het MOOOV filmfestival.

Om 10.45 uur vertrekt een bus vanuit Gorinchem richting Turnhout in België, waar het MOOOV filmfestival plaatsvindt. Maar natuurlijk ben je ook vrij om op eigen gelegenheid te reizen. Het belooft een dag te worden gevuld met de nieuwste, mooiste en meest indrukwekkende wereldcinema die je ooit hebt gezien!

Deelnemers zullen reizen door middel van prachtige beelden, boeiende personages en indrukwekkende verhalen uit landen als Mexico, Turkije en Soedan. Goodbye Julia, Son Hasat en Radical zijn zorgvuldig geselecteerd door festivaldirecteur Anika van der Kevie, die deze dag de drie films zal inleiden. Verwacht een dag vol films, bijzondere ontmoetingen en fijne gesprekken, met natuurlijk een hapje en drankje tussendoor.

Wees er snel bij om de deal te boeken die het beste bij jou past, want de plaatsen zijn beperkt! Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit unieke evenement. We kijken ernaar uit om samen met jullie te genieten van deze bijzondere dag vol filmplezier!

Voor tickets en meer info, kijk dan hier!