Evenementenhal Gorinchem verwelkomt huisdierenvakbeurs Dibevo-Vakbeurs in 2025

Gepubliceerd op 12 maart 2024 om 10:10

De huisdierenvakbeurs Dibevo-Vakbeurs keert in 2025 terug naar Evenementenhal Gorinchem. De laatste keer dat deze tweedaagse beurs in Gorinchem plaatsvond was in 2015. ‘We zijn ontzettend blij dat Dibevo-Vakbeurs na een afwezigheid van 10 jaar weer heeft gekozen voor Evenementenhal en daarmee terugkeert naar Gorinchem. Het is een prachtige beurs voor alle huisdierprofessionals in Nederland’, zegt Nicole Stuijk namens Evenementenhal Gorinchem.

De laatste editie van Dibevo-Vakbeurs was in 2023 in De Broodfabriek in Rijswijk. Toen kwamen meer dan 4.000 bezoekers op de beurs af, waaraan bijna 100 exposanten deelnamen. De organisatie is in de handen van brancheorganisatie Dibevo, zij behartigen al meer dan 85 jaar de belangen van hun leden en dierenwelzijn in het algemeen. De Dibevo-Vakbeurs beslaat zo’n 11.000 vierkante meter met duizenden producten van tal van leveranciers in de huisdierenbranche.

‘Vanuit onze achterban klonk de roep om de Dibevo-Vakbeurs op een iets centralere locatie in Nederland te houden. Dat gaat nu gebeuren met de verhuizing naar Evenementenhal Gorinchem. De laatste jaren heeft deze locatie een grondige metamorfose ondergaan en is er flink geïnvesteerd in het toekomstproof maken van de evenementenlocatie. Reden voor ons om na afwezigheid van 10 jaar terug te keren naar Gorinchem’, zegt Janny Freriks, manager projecten van Dibevo.

De Dibevo-Vakbeurs is op zondag 28 en maandag 29 september 2025. De inschrijving voor exposanten start eind 2024. Voor meer informatie: www.dibevo.nl.