Planten en stekjes bij De Punt Arkel en Open Tuin

Gepubliceerd op 20 maart 2024 om 10:51

Op zaterdag 23 maart vindt de jaarlijkse plantes- en stekjesmarkt plaats bij De Punt, gelegen aan Schotdeuren 52 in Arkel. Het evenement duurt van 10.00 tot 17.00 uur en omvat tevens een open tuin. De opbrengst van de markt komt ten goede aan het ontwikkelingsproject Nimba.

Gedurende de dag is De Punt volledig geopend, waarbij er elk uur rondleidingen worden georganiseerd. Bezoekers kunnen profiteren van tuinadvies en genieten van de diverse activiteiten.

Dit jaar zijn er extra veel grote vaste planten beschikbaar voor vlinders en bijen, vanwege werkzaamheden op de Schotdeuren. Naast planten uit de Natuurtuin, zijn er ook planten uit het gemeenteplantsoen waar geen bestemming voor is gevonden.

Verder is er een uitgebreide collectie biologische zaden verkrijgbaar van de Bolster, evenals het Prachtlintmengsel en een bloemenmengsel uit de Natuurtuin.

Voor liefhebbers van tuinieren en natuur is de plantes- en stekjesmarkt bij De Punt een niet te missen evenement. Men heet u van harte welkom op zaterdag 23 maart!

eigen foto's