Fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie

Gepubliceerd op 31 mei 2024 om 11:30

Ook dit jaar organiseert Stichting Oude Hollandse Waterlinie weer een fotowedstrijd, dit jaar met het thema “Mijn Oude Hollandse Waterlinie“. Ga erop uit en fotografeer jouw favoriete plek langs de OHW!

Hoe doe je mee en wat kun je winnen?

Er zijn mooie geldprijzen te winnen; de eerste prijs is maar liefst € 150,- euro! Daarnaast is er ook nog een tweede prijs van € 100,- en derde prijs van € 50,- euro . Je hebt tot 1 oktober 2024 om maximaal drie (digitale) foto’s in te sturen. Dit kan per e-mail naar: contact@ohwl.nl.

Het is een voorwaarde dat de foto is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie, van het Muiderslot in Muiden tot aan Slot Loevestein bij Gorinchem. Wil je weten wat er precies allemaal tot dat gebied behoort? Kijk dan op de homepage. De ingezonden foto’s mogen niet ouder zijn dan twee jaar en verder is het van belang dat de digitale foto’s een goede kwaliteit hebben.

De Wandelgids Oude Hollandse Waterlinie

In de wandelgids wordt beschreven hoe je in elf etappes de hele route langs de Oude Hollandse Waterlinie kunt wandelen. Zo kun je in een van deze etappes misschien wel jouw nieuwe favoriete plek vinden. De gids is voorzien van duidelijke informatie, routekaartjes, schitterende foto’s en historische informatie. Met de gids in de hand wandel je dwars door het Groene Hart, langs groene weides, kronkelende rivieren en door de leukste vestingsteden. Dus trek je wandelschoenen aan en vergeet je camera niet.

Foto: Winnaar fotowedstrijd 2023 – Patrick Ippel