Spetterend Einde van het Seizoen met Freetime Old Dixie Jassband

Gepubliceerd op 25 april 2024 om 10:10

De muziekscene in Gorinchem staat op het punt om opnieuw te worden opgeschud door de terugkeer van een ware publieksfavoriet: Freetime Old Dixie Jassband Deze onmiskenbare groep, geassocieerd met hun kenmerkende blauwe blokjes, heeft de reputatie van een graag geziene gast in onze stad, en hun aanstaande optreden belooft een niet te missen evenement te worden.

Met optredens, waaronder een onvergetelijk optreden op het Vesting Jazzfestival in juni 2023, is de Jassband synoniem geworden met kwaliteitsmuziek en een ongeëvenaarde live-ervaring. Hun muziek neemt het publiek mee op een nostalgische reis door de jazz, met ragtime, stomps, Latin-stukken en blues die de revue passeren.

Een van de meest opvallende kenmerken van de band is hun unieke sound, gekenmerkt door de aanstekelijke klanken van een sousafonist die letterlijk een gat in de lucht springt. Dit, in combinatie met tours door heel Europa en een schare trouwe fans zowel binnen als buiten Nederland, maakt hun optredens tot een ware happening voor muziek- en jazzliefhebbers van alle leeftijden.

Freetime Old Dixie Jassband 28 april 2024

Het concert is van 11:30 tot 13:30. SVW Gebouw, Kleine Schelluinsekade 5C, 4204 TZ Gorinchem. Kaarten v.a. 11:00 uur aan de zaal, Entrée € 11,=/ JH donateurs € 8,50.