Viering van 70-jarig bestaan van het Gorcums Opera- en Operette Koor

Gepubliceerd op 30 april 2024 om 10:58

Het Gorcums Opera- en Operette Koor markeert een mijlpaal in zijn geschiedenis met een groots jubileumconcert ter ere van het 70-jarig bestaan. Het concert, getiteld 'Music & Misa', zal plaatsvinden op 1 juni in de Grote Kerk te Gorinchem.

Het programma belooft een verrukkelijke reis door de muziek van Noord- en Zuid-Amerika, met hoogtepunten uit de legendarische stukken Porgy and Bess en West Side Story, naast prachtige composities van Ariel Ramírez, inclusief de bekende Misa Criolla.

Onder leiding van dirigent Erik van Balen zal het koor schitteren, bijgestaan door de solist Edwin van Gelder. Aan de vleugel zal Tatiana Kiourou plaatsnemen. Een aantal leden van Grupo los Criollos zal het concert verrijken met enkele liederen van Ramírez en hen vergezellen bij de uitvoering van de Misa Criolla.

Het concert vangt aan om 20.15 uur, waarbij de deuren van de Grote Kerk om 19.45 uur open zullen gaan voor het publiek.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via info@gook.nl. In de voorverkoop kosten kaartjes € 22,50, en op de dag van het concert zullen ze € 25,- bedragen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.gook.nl.

l. In de voorverkoop kosten kaartjes € 22,50, en op de dag van het concert zullen ze € 25,- bedragen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.gook.nl.