Gebruik jij ‘m al? De gratis app Helemaal Groen

Gepubliceerd op 4 mei 2024 om 12:33

Veel mensen doen het alleen, maar samen zwerfafvalpakken is nog leuker. Met de Helemaal Groen app kan je samen met andere inwoners aan de slag gaan door je inspanningen te delen en elkaar te motiveren. Het enige wat je hoeft te doen is je gratis registreren op Veel mensen doen het alleen, maar samen zwerfafvalpakken is nog leuker. Met de Helemaal Groen app kan je samen met andere inwoners aan de slag gaan door je inspanningen te delen en elkaar te motiveren. Het enige wat je hoeft te doen is je gratis registreren op HelemaalGroen.nl.

Elkaar motiveren met de app

Een van de handige functies van de app is dat alle acties zichtbaar zijn van iedereen die zich inzet voor een schone omgeving. Op de kaart zie je precies waar jij - of je team - zwerfafval hebt geraapt. Zodra jij actief bent geweest, kleurt dat gebied groen. Maar de app gaat nog een stap verder: wordt er daarna geen zwerfafval meer geraapt, dan wordt dat gebied bruin op de kaart. Zo motiveer je andere deelnemers, want zij zien direct waar er in jouw buurt weer actie nodig is.

Doe ook mee!

Doe dus mee met Helemaal Groen en draag bij aan een schonere en mooiere buurt! Meld je gratis aan op HelemaalGroen.nl en begin vandaag nog met het zichtbaar maken van jouw bijdrage aan een schone omgeving!