Een Feestelijke Dag vol Prijzen bij Piazza Ter Viering van Moederdag

Gepubliceerd op 12 mei 2024 om 08:30

Aan de vooravond van Moederdag veranderde het Piazza Center in een feestelijke locatie met het 'Piazza Prijzenplein' op het levendige centrale plein. Een aantrekkelijke display etaleerde een verscheidenheid aan verleidelijke verwennerijen, variërend van luxe badproducten tot prachtige cadeaubonnen en stijlvolle fotolijsten.

Het winkelend publiek werd uitgenodigd om deel te nemen aan een opwindend spel: na het tonen van een Piazzakassabon van minimaal €25,- mochten ze hun geluk beproeven met een reusachtige dobbelsteen. Het doel? Een glorieuze zes gooien om een van de prachtige prijzen te winnen, perfect voor Moederdag. Hoewel het niet altijd lukte om de perfecte worp te maken, stond de Prijzen Plein meester bekend om zijn soepele aanpak, waarbij hij deelnemers vaak een tweede kans gaf.

Zelfs de jongste kinderen werden niet vergeten. Een peuter, die met moeite de dobbelsteen kon optillen, kreeg eveneens een tweede kans. Terwijl zijn vader toekeek, vond deze op het laatste moment een manier om subtiel te assisteren. Met een zachte tik rolde de dobbelsteen uit naar een onmiskenbare zes.