Natuurcentrum voor een heerlijke Lentedoedag

Gepubliceerd op 26 mei 2024 om 17:32

Op zondag 28 mei werd de jaarlijkse Lentedoedag gevierd in het Natuurcentrum. Het werd een dag vol plezier voor jong en oud. Volwassenen konden genieten van de minimarkt, waar ze naar hartenlust konden rondkijken en leuke vondsten konden doen. Daarnaast was er een Boerderij Loterij met tal van aantrekkelijke prijzen, mogelijk gemaakt door de sponsoring van verschillende bedrijven.

Bij de kassa was voor de kinderen een strippenkaart verkrijgbaar, die toegang gaf tot een scala aan leuke spelletjes. Met de kaart konden ze sjoelen, zaklopen, blik gooien, zich laten schminken en ringwerpen. Een bijzondere attractie was het schapen scheren, waarbij de schapen na het scheren verrassend genoeg slechts half zo groot leken. Onder de deskundige begeleiding van Els van Lis werd gedemonstreerd hoe je van een geschoren schapenvacht een schitterend kleed kunt maken.

Het was een fantastische dag vol plezier met dieren en boeiende boerderijactiviteiten. Zondag was het weer ook perfect, wat zorgde voor een grote toestroom van bezoekers in het Natuurcentrum.