Medewerkers Spoedeisende Hulp Beatrixziekenhuis halen 3845 euro op

Gepubliceerd op 29 mei 2024 om 18:49

Voor onderzoek binnen de Spoedeisende Geneeskunde dankzij

sportieve prestatie

Op maandag 27 mei hebben de medewerkers van de Spoedeisende Hulp van het Beatrixziekenhuis een indrukwekkende sportieve prestatie geleverd. Ze hebben een prachtige route van 70 kilometer langs de Linge afgelegd, zowel lopend als fietsend, om geld in te zamelen voor onderzoek binnen de Spoedeisende Geneeskunde.

Tot nu toe heeft het team al 3845 euro verzameld. Met dit bedrag staat het Spoedeisende Hulp-team van het Beatrixziekenhuis op de derde plaats van alle deelnemende teams in Nederland.

Spoedeisende hulp arts Domenique Zaunbrecher deelt haar ervaringen over de run: "Het was een geweldige dag! Ondanks een beetje regen en twee lekke banden hebben we enorm veel plezier gehad met ons team. We moedigden elkaar aan langs de route en zetten door naar de volgende wissel. Bij de finish werden we verwelkomd door onze collega's, familie en vrienden. Iedereen kon genieten van de heerlijkheden van de foodtruck van Streetsjef. Ik ben ontzettend trots op wat we als team hebben bereikt en vooral op het plezier dat we samen beleefd hebben. En daarmee hebben we een prachtig bedrag opgehaald voor onderzoek binnen de Spoedeisende Geneeskunde. Derde worden in Nederland met ons mooie, gezellige ziekenhuis is echt een prestatie! Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij."

Donaties zijn nog steeds welkom. Bezoek deze pagina voor meer informatie.