Gorcums Bierfestival!

Gepubliceerd op 11 juni 2024 om 10:16

Ook dit jaar keert het Gorcums Bierfestival terug naar het mooiste eiland van Gorinchem: het Natuurcentrum Gorinchem! Op zondag 23 juni 2024 vindt de zesde editie plaats, georganiseerd door Stadsbrouwerij Dukes, van dit unieke familiefestival.

Je kunt genieten van ambachtelijk gebrouwen craft beer van vijf lokale brouwerijen: Brouwerij IJssel, de Hooibrouwers, Ebontree, de Gebalde Vuist en Stadsbrouwerij Dukes. Met een keuze uit ongeveer 25 verschillende bieren, naast wijn en frisdranken, is er voor ieder wat wils. Foodtruck Eetfestijn en de lunchroom van het Natuurcentrum bieden heerlijke maaltijden aan. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band &Joy en onze DJ, die zorgt voor een sfeervolle ambiance met heerlijke klassiekers. Voor kinderen zijn er tal van activiteiten, zoals spelen in de natuurspeeltuin en deelnemen aan diverse activiteiten met een strippenkaart.

Alle benodigdheden voor een perfecte familiedag zijn voorhanden! Tickets zijn beschikbaar bij Stadsbrouwerij Dukes en aan de kassa van het Natuurcentrum. In de voorverkoop tot 23 juni kosten ze € 14,50, of € 17,00 op de dag zelf aan de kassa. De aanschaf van een ticket omvat een bierglas, drie consumptiemunten en een donatie aan het Natuurcentrum om het speelplezier voor mens en dier te vergroten. Niet-bierdrinkers krijgen gratis toegang.