Waarschuwing

Gemeente Molenlanden waarschuwt haar ondernemers. De ondernemers in de regio worden telefonisch benaderd over een betaalde melding in de "een gemeentegids". 

Lees meer »

Rivas past capaciteitsmanagement toe in de wijk

Het tekort aan zorgverleners in de wijkverpleging is groot. De vraag naar zorg bij mensen thuis stijgt. Het is daarom belangrijker dan ooit om de beschikbare krachten optimaal in te zetten. Na een succesvolle pilot gaat Rivas wijkverpleging capaciteitsmanagement toepassen om zorgvraag en personeelsaanbod nóg beter op elkaar af te stemmen.

Lees meer »

De week van het geld

Het is de week van het geld. Een week waarin extra aandacht wordt besteed om jongeren beter te leren omgaan met geld. Maar, zeker ook in de huidige tijd, is het belangrijk dat iedereen goed omgaat met zijn geld.

Lees meer »

28 geslaagden voor cursus Vestingwerken

De Werkgroep Vestinggroep Gorinchem  (WVG) stelt zich ten doel om meer aandacht en waardering voor de Gorinchemse vestingwerken te verkrijgen en Gorinchem meer als vestingstad te profileren. Om dit doel te bereiken worden er onder meer cursussen Vestingwerken gegeven.

Lees meer »

Waardlanden verwelkomt 74e afvalvrije school

Waardlanden biedt sinds 2014 het programma ”Afvalvrije scholen” aan. Het doel is om jongeren goed met afval om te laten gaan en voldoende kennis te bieden. In ruil voor de inspanning die scholen hierin leveren, hoeven scholen niet te bestalen voor het gescheiden afval dat Waardlanden ophaalt. De Jenaplanschool Gorkum is de 74ste afvalvrije school in onze gemeenten die meedoet aan het programma. 

Lees meer »

Het is weer zomertijd

Bent u ook vannacht om 02.00 uur opgestaan om de klok een uur vooruit te zetten of heeft u het gedaan na het opstaan. Kan zelfs zo zijn dat u er nu pas aan denkt.

Lees meer »

Merwede Event

Op zondag 26 maart 2023 gaan we voor het eerst een Merwede Event organiseren. BWPrunners Gorinchem heeft met het Ropateam Altena afgelopen zondag de route alvast de verkend. Het is een superleuke route.

Lees meer »